Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 17 iulie 2017

Ținute casual pentru femei - ce să porți la o cină romantică în 2017

10:20
Ce stil vestimentar adopți la restaurant

Ai parte de o întâlnire romantică sau de o revedere cu prietenii la unul dintre restaurantele tale preferate la care visezi des cu ochii deschiși. Cu toate că restaurantul acesta sună perfect și este organizat într-un mod elegant care nu face decât să impresioneze și să îți ofere o stare de bine, primul tău gând fuge spre cum ar trebui să te îmbraci pentru a fi în concordanță cu acest local.
Există multe restaurante care impun un stil vestimentar casual, business casual, formal, însă cele casual elegante sunt printre cele mai populare întrucât îți permit să porți un outfit care să îți ofere confort.

Ținute casual elegante pentru o seară de vis

O îmbrăcăminte casual elegantă pentru restaurant nu este chiar așa de greu de obținut. Sunt multe idei de ținute casual elegante în 2017 care îți permit să le mulezi pe stilul tău. Dintre ținutele casual pentru femei care să fie potrivite pentru mersul la restaurant se numără un outfit realizat din niște pantaloni formali. Combină o pereche de pantaloni formali cu o cămașă realizată dintr-un material prețios și vei căpăta instant lookul ideal.

O rochie neagră la modă cu o geantă de tip clutch ar fi o alternativă pentru o ținută mai elegantă, potrivită cu măreția restaurantului tău preferat.

Apelează la culori închise și bijuterii

Culorile închise, pantofii din piele și maletele sunt câteva dintre alegerile cu ajutorul cărora nu vei da greș în crearea unei ținute casual elegantă pentru femei, dar și pentru bărbați.

O ținută casual elegantă are nevoie de un touch aparte de rafinament care nu trebuie regăsit în întreaga ținută, ci doar în anumite părți. Apelează la niște bijuterii selecte și vei reuși să ai parte de eleganța dorită.


Un machiaj mai extravagant nu va fi nici el de ignorat, așa că poți purta un ruj roșu intens și să îți scoți ochii în evidență cu ajutorul unor culori care te avantajează. Desigur că nu trebuie să exagerezi la acest capitol pentru că ce este mult strică. Nu în ultimul rând, poți purta haine care să dezvăluie pielea, astfel că o rochie sau o bluză cu un decolteu frumos sau cu spatele descoperit te va face să ieși în evidență.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer