Ce am mai scris ?
Loading...
sâmbătă, 5 mai 2018

Igiena bat-o vina!

18:32
Din nou o sa scriu un articol, poate prea cu patos sau prea direct, indemnata fiind de subconstinetul meu in urma unei vizite la una dintre cunostiintele mele.
As vrea sa va vorbesc despre igiena sexuala, care este o parte a igienii individuale generale.
Incep prin a sublinia faptul ca igiena intima nu poate fi asigurata de exemplu daca nu porti o lenjerie curata sau daca mainile tale nu sunt ingrijite. As sublinia de asemenea faptul ca se stie ca o femeie curata are o locuinta curata, iar curatenia nu inseamna eleganta.igiena intima
Sunt multe femei care cred ca eleganta si aspectul exterior e tot ceea ce conteaza  iar curatenia corporala si implicit igiena intima nu sunt primordiale. Observ, fara sa vreau, ca mirosul de sub brat sau mirosul organelor genitale nu li se acorda suficienta atentie.La fel poate si curatenia urechilor si chiar a picioarelor.
Curatenia inseamna la modul cel mai simplu, bai generale, dusuri calde cel putin zilnic, folosirea bideului, spalarea sezutului dupa fiecare scaun..Si nu va ganditi ca trebuie folosit sapunul in mod exagerat, acesta ducand poate la uscarea si iritarea pielii.
Ati putea poate sa va ganditi ca parfumul, coafura si lacul de unghii sunt cele mai importante si reprezinta singura atractie.Ei bine, nu..acestea sunt atragatoare numai daca femeia e ingrijita si curata.
Pentru femeile casatorite, spun clar:curatenia corporala inseamna si curatenie in casa, inseamna copii si sot curat.
Nu puteam sa imi inchipui ca o sa vad o mama care gateste despletita si cu unghiile murdare si care miroase a transpiratie.
E la fel ca o vanzatoare care ne serveste mezeluri cu mainile murdare si unghii innegrite.
Si de cele mai multe ori, sotii simt mirosul neplacut al sotiei si o indeparteaza si evita sa spuna cauza pentru a nu o jigni.
O femeie curata si ingrijita e primul pas catre atractie. Fara curatenie temeinica nu exista atractie.
PUNCT(poate ma citeste cine trebuie si invata ceva).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer