Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 27 februarie 2018

Nu ma duc la cosmetica pentru ca se strica fata

11:10
Observ frecvent, femei, adolescente neingrijite, care pastreaza o naturalete neatragatoare si mult prea comuna, care nu merg la salonul cosmetic doar din dorinta de a se pastra naturale, asa considerand ele ca se vor mentine mai frumoase pentru o perioada mai mare.
Ideile din acelea de pe vremea bunicii, cu naturaletea si fara tratament cosmetic nu mai sunt de actualitate. Ganditi-va poate numai ca bunica voastra daca a mers vreodata la serviciu, cat de devreme se culca si cat de devreme se trezeste, cat de mult sta cu fata in ger, cat de mult a stat ea in aer imbacsit de poluare si cat de mult a stat ea in incaperi in care se fac poate adevarate concursuri de fumat.
Uneori imi spun in sinea mea ca e mai bine asa naturala. Cu toate astea, naturalul trebuie, de cele mai multe ori, corijat; nu e neserios, nu e un lux si nici extravagant sa ne ingrijim, sa corectam micile defecte sau sa accentuam, sa scoatem in evidenta calitatile.
Si cred ca e foarte important, sa aratam civilizat si sa facem tot ce ne sta in putiinta sa aratam bine.
tratament-natural
Observ frecvent (chiar si ziua de ieri) ce placut este sa decoperi mandria din vocea prietenului, sotului sau a copiilor (dupa caz) cand se fac prezentarile si cat de greu suportam o comparatie nefavorabila noua, pe care cei dragi o fac uneori.
Si indemnul meu de azi, pentru noi toate(de la adolescente pana la femei trecute de a doua tinerete) sa facem tot ce putem sa iesim din inertie, comoditate si sa nu ne mai lamentam ca suntem ocupate si nu ne putem ingriji.
Si femeile pe care le admiram si le invidiem sunt la fel de ocupate. Si ele au job-uri, familii, indatoriri.
Si diferenta intre cum arati inainte si dupa un tratament cosmetic este vizibila pentru oricine, fata fiind relaxata, luminoasa si bine mirositoare. Si daca la toate astea se mai adauga si laudele celor din jur, atunci sunt convinsa ca veti continua.
Lucru observat si verificat e acela ca dupa o perioada de cateva saptamani, maxim o luna, fata se incarca din nou, glandele sebacee secreta in mod normal grasimea care ne deranjeaza. Aceasta grasime, in contact cu aerul se oxideaza si se formeaza puncte negre care dau un unspect foarte neplacut pielii. Si asa veti ajunge din nou la salonul cosmetic.
Mai mult, acea grasime necuratata, nu numai ca dilata porii si are aspectul pe care il stim, dar si fermenteaza incat ii da un miros urat si dezagreabil. In aceste cazuri, sapunul parfumat care credeti ca v-ar scapa de acest miros, va face ca secretia de grasime sa fie si mai abundenta.
Ingrijiti-va.Mergeti la coemetica. Va spun aproape in fiecare articol incat cred ca sunt sacaitoare.
Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer