Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 21 ianuarie 2018

Ce asteptam de la barbatii de langa noi ?

19:00
In ultimii ani, o data cu dezvoltarea rapida a cosmeticii, a fardurilor, a coafurilor si a vestimentatiei, noi femeile am devenit mult mai cochete si mai pretentioase pentru aspectul nostru fizic si exterior.
Dar si barbatii. Intalnesc frecvent barbati frumosi, care se ingrijesc de corpul lor, foarte ingrijiti si bine imbracati. Ii privesc cu admiratie si imi face placere compania lor. Si cred ca oricarei femei ii place sa stea in compania unui barbat ingrijit. Si ma bucura faptul sa vad cum barbatii de langa noi se schimba, evolueaza, se rafineaza.
Exista chiar si o moda a barbatilor, care se schimba la fel de repede precum cea a femeilor, care ne surprinde uneori.
sfaturi de frumusete pentru barbati
Daca as vorbi de ingrijire, as spune ca e la fel de importanta la un barbat precum e la o femeie. Barbatilor le dau acelasi sfat ca si la femei, sa se ingrijeasca cat de mult pot, iar daca m-as referi la vestimentatie, le recomand mai putine haine, dar bune si bine alese, decat multe, ieftine si de prost gust, care nu se potrivesc corpului, care nu le vin si care nu sunt asortate.
Si cel important e ca acestea sa fie perfect curate.
Si de cele mai multe ori, o imbracaminte agreabila presupune si un obraz ingrijit, un par ingijit, frumos spalat si tuns. Tot barbatiilor le recomand sa nu se fereasca nici ei de creme.
Mainile trebuie sa fie perfect curate si unghiile taiate, bine rotunjite si curatate. Nici petele de nicotina nu sunt estetice.
Daca e sa ma gandesc la dinti, as spune simplu ca nimic nu e mai respingator decat dintii distrusi de carii si de tartru sau o dantura care prezinta locuri libere. Igiena dentara e poate cea mai importanta. Si mai spun ca nu e nici o rusine sa folositi apa si ata dentara.
Daca e sa ma gandesc tot la igiena, ganditi-va cum voua nu va place o femeie cu miros de transpiratie, nici noua nu ne place. Dusul si deodorantul va e necesar si voua. Nu numai femeilor.
Inchei prin a spune ceea ce spun si femeilor aproape de fiecare data : ingrijiti-va, pentru ca o faceti in primul rand pentru voi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer