Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 13 mai 2014

Frumusetea de pe ….strada

18:10

Observ zilnic tinere femei care isi supravegheaza greutatea, se coafeaza placut si ingrijit, femei care fac eforturi sustinute sa se imbrace conform modei. Insa observ cu dezamagire ca nu se straduiesc sa arate celorlalti in aceeasi masura un chip frumos, amabil.

Chiar zilele trecute(si era duminica), pe strada, am observat cum multe dintre femei si chiar unele fete tinere care spuneam mai sus ca le apreciez modul cum au grija de greutate, coafura, moda dar nu sunt de acord cu modul lor de a transmite prin expresia fetei, prin ochii lor, ochi care parca se intuneca, ochi care parca sunt tristi, fapt,completat de expresia fetei, le face sa para ca avand mai multi ani.frumusetea pe strada

Si le-as recomanda tuturor sa incerce sa isi compuna o figura placuta si zambitoare. As putea spune ca e o chestiune de perseverenta, de educatie, asa cum sportul modeleaza o silueta, printr-un autocontrol al mimiciiva intineriti figura.

Pentru ca spus simplu, zambetul este in primul rand un fel de tratament, un fel de cura de sanatate.

Cand zambim, cand radem, sangele inunda pielea si celelalte tesuturi ale pielii, lucru foarte benefic pentru mentinerea in “forma”, deoarece aportul de sange sterge o parte din ridurile superficiale. Bineinteles ca recomand rasul discret, nu cel deranjant. As recomanda tuturor femeilor sa aiba un chip care surade, natural si nu unul fals.

Ce as mai recomanda tuturor femeilor care spuneam ca le apreciez ca se ingrijesc ? Mersul, incercati sa nu fie unul dizgratios. Si mersul este tot o scapare in materie de ingrijire a propriei persoane. Si mersul corect tine poate tot de antrenament, gimnastica.

Un mers corect e acela la care labele picioarelor sunt aproape paralele, cu varfurile usor orientate in afara, iar mai intai se atinge pamantul cu calcaiul, apoi greutatea corpului pe talpa. Atentie: pasii trebuie sa fie in corcondanta cu inaltimea(pricepeti voi). Si genunchii nu trebuie sa ii aveti indoiti.

Si unduirea soldurilor excesiva nu e indicata.

Si mare atentie : capul orientat in sus, umerii drepti si bratele trebuie sa se miste liber pe langa corp.

Si nu uitati sa zambiti placut si discret. Veti avea numai de castigat(mai putine riduri si mai multi barbati fericiti).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer