Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 4 mai 2014

Esti bruneta ? Ce culori folosesti pentru machiaj?

11:23

Imi propun azi sa inchei seria articolelor cu recomandari de fardare in functie de tipul tenului, culoarea ochilor si a parului, articolul final indreptandu-se cu precadere catre femeile cu parul, tenul si ochii de culoare inchisa.

Astfel, daca e sa ma gandesc la cremele/fondul de ten care ar trebui sa il foloseasca, cred cu precadere ca acestea ar trebui sa aiba o culoare maslinie sau poate un cafeniu deschis.

Pudra, de asemenea ar trebui sa fie de asemenea de culoare maslinie sau cafeniu(aici merg absolut toate nuantele de cafeniu).

Rujul de obraz il vad potrivit pe cel in nuante de portocaliu sau rosu-galbui asta daca credeti ca e necesar, desi pentru astfel de nuante de ten as zice ca nu e nevoie.

Rujul de buze e recomandat cel in nuante de rosu-deschis, rubiniu dar trebuie sa aveti mare atentie ca acesta sa fie in perfecta armonie cu lacul de unghii si sa se asorteze cu tinuta.

Daca e sa ne gandim la fardul pentru gene, rimelul negru, cafeniu-inchis sau negru albastrui e de departe cel mai recomandat, dar si acesta trebuie armonizat pe cat posibil cu nuanta ochilor si culoarea parului.

 femeia perfecta

Din aceeasi serie puteti citi articolele:

Esti blonda ? Ce culori folosesti pentru make-up ?

Fardurile potrivite brunetelor cu ochii albastrii

Nuantele de fard pentru brunete

Esti roscata? Stii ce culori ti se potrivesc pentru farduri ?

2 comments:

 
Toggle Footer