Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 5 ianuarie 2018

Arta de a fi fermecatoare

16:23
Pentru a alege o femeie frumoasa, o “miss”, un fotomodel feminin perfect, se fac masuratori ale bustului, picioarelor, soldurilor etc. si exista o adevarata moda a proportiilor.
De departe, talia subtire, chiar foarte subtire este cea castigatoare, pentru ca numai astfel femeile mai pot intra in rochiile propuse de creatorii de moda.
Dar farmecul feminin depaseste de multe ori necesitatea unei siluete perfecte.
Pai da, cu privirea descoperi silueta.
arta de a fi o femeie feminina
Multi spun ca numai o femeie inteligenta stie sa manance, pentru ca kilogramele in plus, cu rare exceptii, sunt datorate mai ales nerespectarii unor reguli elementare de alimentatie, pentru ca in general mancam prea mult si mai ales nerational.
Cu toate astea, greutatea ideala nu exista. Daca aveti o conformatie inalta si subtire, puteti cantari mai mult. Daca aportineti categoriei femeilor cu forme mai rotunde, trebuie sa cantariti ceva mai putin.
Pentru remodelarea siluetei, fie daca doriti sa scapati de kilogramele in plus si ca doriti sa slabiti, si fie daca doriti sa acoperiti anumite goluri, gimnastica si sportul fac miracole in timp oarecum scurt.
Rezultatele se contorizeaza nu numai cu cantarul si centimetrul, dar si cu o oglinda mare. E bine stiut, ca o silueta armonioasa poate fi complet compromisa de o coafura disproportionata, de tocuri si pantofi alesi gresit, de o talie prea groasa sau daca bratele sunt dezgolite.
Acestea sunt doar simple trucuri pe care orice femeie cocheta trebuie sa le stie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer