Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 21 ianuarie 2018

Frumuseţea nu are anotimp!

15:41
Cu fiecare zi toamna se apropie cu paşi grăbiţi. Iar asta înseamnă că va trebui să ne ascundem pentru vremuri mai bune lucrurile cele mai frumoase şi iubite de vară… Ar fi placut dacă am putea să ne mutăm într-o ţară mai caldă până trece frigul şi vremea capricioasă, dar oare e asta o soluţie?
Cred ca nu, pentru ca imi place chiar si toamna cu coloritul ei, imi place chiar si iarna cu tot cu capriciile ei.
Iar daca ma gandesc mai bine, clima noastră blândă, temeperat-continentală ne permite să adaptăm o serie de piese vestimentare pe care să le purtăm din vară în toamnă. Dacă alegem piesele inteligent şi le combinăm frumos cu cele de toamnă, putem construi un set de combinaţii noi şi foarte la modă oricând!
- Rochiile cu imprimeu floral ar părea piese tipice pentru sezonul de vară. Totuşi… Combinate cu o pereche de dresuri, cardigan şi o pereche de botine cu toc – această rochie este mai mult decât potrivită pentru toamnă, chiar şi la birou!
rochie cu imprimeu floral
- Pantalonii scurţi arată fenomenal şi atât de estival cu o pereche de sandale cu platformă, dar pot fi purtaţi şi toamna cu o maletă, sacou cambrat  sau cardigan şi botine cu toc! Combinaţia este foarte trendy şi frumoasă!
pantaloni scurti
- Bolerourile arată la fel de bine şi toamna, purtate cu o pereche de blugi evazaţi, de exemplu şi maletă.
bolero
- Accesoriile din piele lăcuită rămân la fel de actuale şi toamna aceasta, ba dobândesc o alură şi mai chic în contextul autumnal: maturitate, hotărâre, eleganţă, rafinament, siguranţă!
- Genţile de dimensiuni mari colorate în portocaliu aprins, roşu zmeuriu sau albastru neon rămân la fel de populare şi în sezonul de toamnă, aşa că dacă nu aveţi acest model de geantă, algeţi unul cât mai repede!
- Pentru începutul lunii septembrie merită să ţineţi pe aproape şi pantalonii albi. Aceştia, mai ales blugii, se potrivesc foarte bine cu sacourile, cardiganul sau puloverele tricotate. Cu adevărat de efect sunt combinaţiile dintre pantalonii albi şi partea de sus în culori profunde de maro, ciocolatiu sau negru.
Dacă aşteptăm cu inimă deschisă şi multă bună dispoziţie orice anotimp, aranjându-ne lucururile în garderobă după sistemul:îmi place oricând, e la modă, mă face să mă simt foarte încrezătoare - orice anotimp va fi, cu adevărat o sărbătoare!
Pupici !

1 comments:

 
Toggle Footer